Internet Exploreri versioonid < 8 pole toetatud!
Weather now: Tallinn
Update: 00:35
Temperature
°C

Sun rise / set

08:33 EET

06:33 GMT

16:37 EET

14:37 GMT

Valget aega ~8h

Windspeed

5.7 m/s

Wind dir.

S S (197°)

Windchill

-5 °C

Humidity

95 %

Precipitation

0.3 mm/h

UV index

----

NOAA
Mon 02.02
Tue 03.02
Wed 04.02
Thu 05.02
Fri 06.02
Sat 07.02
Sun 08.02




Day MAX

Night MIN

Sajuhulk

s

7 m/s

-3°

-3°

s

6 m/s

-2°

-8°

e

3 m/s

-5°

-9°

n

3 m/s

-2°

-7°

sw

7 m/s

-2°

-3°

nw

5 m/s

-1°

-2°

nw

7 m/s





Day MAX

Night MIN

s

10 m/s

-1°

-1°

s

8 m/s

-1°

-5°

se

5 m/s

-3°

-6°

ne

5 m/s

-5°

w

10 m/s

-2°

nw

7 m/s

w

8 m/s





Day MAX

Night MIN

sw

6 m/s

-1°

-1°

s

5 m/s

-1°

-5°

e

4 m/s

-3°

-4°

ne

4 m/s

-1°

-6°

w

7 m/s

-3°

nw

6 m/s

-1°

-4°

nw

6 m/s

Serving method: 3'rd party standard javascript tag:
http://goo.gl/NyL4DS